Camerasysteem

Camerasysteem

Voor thuis of uw kantoor

Altijd toezicht op uw bezittingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent. Al onze camerasystemen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor er nooit meer iemand ongezien voorbij gaat. 

Dag en nacht

 

Aangezien de meeste inbraken ’s nachts plaatsvinden is niet alleen de beeldkwaliteit overdag van belang, maar ook de nachtelijke beelden moeten van goede kwaliteit zijn. Al onze camera’s beschikken over de beste infrarood LEDS waarmee u tot tientallen meters ver kunt kijken in het donker. Dankzij de nieuwste technologie is het zelfs mogelijk om in het donker het beeld in kleur te bekijken. Kijk voor deze technologie naar het filmpje hiernaast.

Mobiele app

Al onze camerasystemen zijn via een mobiele app te bedienen en te monitoren. U kunt op elk gewenst moment, waar ook ter wereld, inloggen in uw cameraysteem. Met deze app kunt u live meekijken met alle camera’s, opgenomen beelden terugkijken en bijvoorbeeld een deur openen.

De mobiele applicaties werken op Android en iOS.

Terugspoelen

Natuurlijk kunt u altijd live meekijken met uw camera’s, echter zult u vaak zien dat wanneer er een inbraak of ander ongewenst activiteit plaatsvind u niet mee zit te kijken. Met een recorder (NVR) kunt u, afhankelijk van het aantal camera’s, tot een aantal dagen terugspoelen. Dit vergroot uw gevoel van veiligheid maar ook de pakkans voor de politie.

IP en HDCVI

Bij de aanschaf van een nieuw camerasysteem kunt u kiezen tussen twee soorten camera’s: IP en HDCVI. Een IP-camera wordt via een internetkabel aangesloten en kan worden toegevoegd aan uw bestaande netwerk. Een HDCVI camera werkt via een ‘oudere’ analoge coaxkabel en is uitermate geschikt voor een vernieuwing van een ouder camerasysteem die nog via deze coaxkabel is aangesloten. Zo hoeft u niet de bestaande bekabeling te vervangen. Beide varianten zijn doormiddel van een recorder aangesloten op het internet en dus te gebruiken met een mobiele applicatie.

hikvision