Domotica

Haal luxe, gemak en veiligheid in huis.

Een volledig geautomatiseerd huis. Verlichting, verwarming, gordijnen, multimedia en beveiliging.

Bedraad of draadloos

Nobel Installaties werkt met verschillende merken en protocollen. Dit betekent dat wij zowel bedrade als draadloze domotica systemen installeren en programmeren.

Voor ieder budget

Doordat wij met verschillende systemen werken kunnen wij voor diverse budgetten een domotica systeem ontwerpen, installeren en programmeren.

KNX-partner

Nobel is officieel KNX-partner. Dit betekent dat onze monteurs bevoegd zijn om KNX installaties te ontwerpen, installeren en programmeren.

Domotica voor uw woning.

Met een domotica systeem, ook wel huisautomatisering genoemd, wordt uw leven in huis een stuk luxer, comfortabeler en veiliger. Een goed ontworpen domotica systeem zorgt ervoor dat alle elektronische apparaten met elkaar gaan communiceren, zodat ze ‘slim’ worden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw verlichting bedienen via een touchscreen, de gordijnen automatisch openen en sluiten of het hek openen bij aankomst. Het is allemaal mogelijk. Door middel van één mobiele app kunt u alles wat op het domotica systeem in aangesloten bedienen.

Uw favoriete lichtscenes.

Door middel van één knop kan uw favoriete lichtscene worden geactiveerd. Hierbij worden de door u bepaalde lampen aangezet op de gewenste lichtsterkte. Wilt u meerdere lichtscenes, zoals een 'bioscoop' scene? Geen enkel probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

De ideale temperatuur in elke kamer.

Met de domotica systemen van Nobel Installaties is het mogelijk om de verwarming van uw woning centraal te regelen. U stelt in wat de gewenste temperatuur is in elke kamer en het systeem doet de rest. Heeft u vloerverwarming? Ook dan kunt u met onze systemen de verwarming automatisch laten regelen.

Veiligheid voor uw dierbaren.

Onze inbraakbeveiligingssystemen kunnen naadloos worden gekoppeld met onze domotica systemen. Door deze koppeling wordt uw woning 24/7 beveiligd. Wanneer een inbraak wordt gedetecteerd door het alarmsysteem wordt door het domotica systeem meteen actie ondernomen. Zo kan het licht worden ingeschakeld, sloten worden vergrendeld, rolluiken worden gesloten en de sirene en flitser worden geactiveerd. Alles is mogelijk.