Netwerk

Netwerk

Voor thuis of uw kantoor

Een computernetwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern huis of kantoor. Of u nu last heeft van een slecht wifi bereik of er nog een heel kantoorpand bekabeld moet worden, wij kunnen het voor u oplossen.

Goed WiFi signaal door heel uw huis of kantoor

 

De meeste internetproviders leveren bij uw abonnement één router waarmee u uw complete huis of kantoor van een WiFi-signaal moet voorzien. Helaas zijn deze routers meestal niet goed genoeg om dit te halen, dus moet u gaan werken met extra WiFi punten. Wij kunnen u helpen bij de keuze van uw WiFi-apparatuur en bij het installeren en instellen ervan.

Bekabeld netwerk

Ondanks dat de WiFi kwaliteit steeds beter wordt en er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn, kan het nog niet tippen aan de snelheid en betrouwbaarheid van een bekabeld netwerk. Zeker wanneer er veel gebruikers en veel data over het netwerk heen gaat is het verstandig om naar een bekabelde oplossing te kijken.

Nobel Installaties ontwerpt, adviseert en levert maatwerk voor iedere situatie. Of het nu gaat om draadloze verbindingen tussen gebouwen of een vast glasvezelnetwerk , wij kunnen het volledig voor u verzorgen. Wij maken altijd gebruik van de nieuwste producten, zoals bijvoorbeeld CAT6 of CAT7 bekabeling.