Zakelijk | Inbraakbeveiliging

Bescherm uw kostbare bezittingen.

Elke 3 minuten wordt er in Nederland ingebroken. Vaak staan er veel kostbare spullen in uw kantoorpand die beveiligd moeten worden volgens de hoogste standaard. Nobel Installaties is de gecertificeerd installateur voor al uw elektronische beveiligingen.

24/7 Beveiliging

Onze elektronische inbraakbeveiligingssystemen beveiligen uw bezittingen 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Mobiele app

Met de mobiele apps bent u, waar dan ook ter wereld, altijd op de hoogte van uw alarmsysteem. U kunt op afstand in- en uitschakelen en u krijgt een melding bij een inbraakalarm.

Meldkamer

Bij een alarmmelding van uw alarmsysteem wordt de meldkamer meteen gewaarschuwd (een abonnement is hierbij een vereiste). Zij komen direct in actie.

Een inbraak is snel bij u bekend.

Wanneer het alarmsysteem een inbraak detecteert dan zal het systeem meteen actie ondernemen. Zo zal het systeem een melding sturen naar alle verbonden mobiele telefoons (via een notificatie of spraakbericht) en naar de meldkamer (indien aangesloten). Hierdoor kunt u of de meldkamer meteen actie ondernemen en maakt u de pakkans van de inbrekers aanzienlijk hoger.

Voor hoge risicoklassenbeveiligingen kunnen wij ook een ‘dual path’ verbinding aanleggen. Wanneer uw systeem dan bijvoorbeeld geen verbinding meer heeft met het internet via de kabel, dan schakelt het systeem automatisch over op de GPRS-verbinding om via het landelijke telefoonnetwerk uw melding alsnog te versturen. Zo weet u zeker dat er altijd een melding wordt verstuurd bij een inbraak of een andere ongewenste activiteit.

De mobiele applicaties voor het inbraakbeveiligingssysteem werken op iOS en Android.

Bescherm alle hoeken van uw pand.

Onze systemen kunnen met veel verschillende melders worden uitgebreid. Door jarenlange ervaringen weten wij wat nodig is om uw pand volledig te beveiligen. Voor alle risicoklassen hebben wij complete oplossingen inclusief VEB gecertificeerde systemen.

Bewegingsmelders

Bij een ingeschakeld alarmsysteem zal de bewegingsmelder een alarm genereren bij een verdachte beweging in het pand. Voor hogere risicoklassen hebben wij ook anti-mask bewegingsmelders. Wanneer iemand van binnenuit iets voor de bewegingsmelder zet zal deze ervoor zorgen dat het alarm niet ingeschakeld kan worden.

Magneetcontacten

Een magneetcontact detecteert een open- of dichtgaande deur of raam. Wanneer het systeem dit detecteert zal het alarm afgaan.

Glasbreukmelders

Een glasbreukmelder detecteert een raam dat kapot geslagen wordt. Wanneer dit gebeurd zal het alarm afgaan.

Rookmelders

Op onze systemen kunnen ook rookmelders worden aangesloten. Wanneer er rook wordt gedetecteerd zal het systeem een speciaal brandalarm laten afgaan.

Wat krijgt u nog meer bij ons alarmsysteem?

5 jaar garantie op de gehele installatie.

Onze zakelijke klanten krijgen bij afsluiting van een onderhoudscontract een verlenging van de garantie tot 5 jaar.

24/7 Storingsdienst bij servicecontract.

Wij begrijpen dat het voor veel bedrijven van belang is dat een storing snel en adequaat wordt opgelost. Hiervoor bieden wij een 24/7 storingsdienst. U kunt voor deze optie kiezen door een servicecontract bij ons af te sluiten.

Onderhoudscontract op het systeem.

Het is belangrijk om periodiek (bijvoorbeeld 1 keer per jaar) een onderhoudsbeurt uit te voeren aan uw alarmsysteem. Bij ons kunt u een onderhoudscontract afsluiten zodat wij periodiek bij u langs komen.

Alarm geschikt voor elke risico klasse.

Als gecertificeerd installateur leveren wij installaties voor zowel lage als hoge risicoklassen. Elke situatie vereist een degelijke analyse en een correcte plan van aanpak. Dit alles is geheel volgens de verbeterde richtlijnen van de risicoklasse indeling VRKI 2.0.

Alarm geschikt voor KNX koppeling.

Het meerendeel van onze alarmsystemen zijn te koppelen aan een KNX domotica systeem. Bij een gewenste totaaloplossing met een KNX domotica systeem is het belangrijk om dit vooraf bij ons aan te geven. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een nieuw KNX domotica systeem. Dit systeem kunnen wij dan direct integreren met uw alarmsysteem.