Zakelijk | Brandbeveiliging

Brandbeveiliging.

Bescherm uw personeel en bezittingen.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij kiezen met zorg onze producten uit: wij gaan altijd voor kwaliteit. Zo zorgen wij voor de optimale veiligheid van uw personeel en bezittingen.

24/7 Branddetectie

Met onze brandbeveiligingssystemen bent u 24/7 beschermd tegen brand. Bij een branddetectie zal meteen de meldkamer op de hoogte worden gesteld (indien gewenst).

Certificeerbare systemen

Onze brandbeveiligingssystemen zijn certificeerbaar. In veel gevallen is dit een vereiste voor de brandweer of de verzekering.

Met zorg geïnstalleerd.

Altijd beschermt tegen brand.

Veiligheid voor uzelf, uw personeel en uw bezittingen is enorm belangrijk. Met een brandbeveiligingssysteem zorgt u ervoor dat brand zich niet ongemerkt kan verspreiden en dat er snel wordt gealarmeerd. Omdat wij snappen hoe belangrijk dit systeem is, behandelen wij onze installaties altijd met de beste zorg.

Een brandbeveiligingssysteem (of brandmeldinstallatie) zal bij een gedetecteerde brand snel een alarm genereren. U hoort snel dat er brand is en waar deze zich bevindt in het pand. Daarnaast kan de brandmeldinstallatie ook andere acties uitvoeren, zoals de meldkamer alarmeren, een ontruimingsalarminstallatie aansturen of de branddeuren sluiten.