Zakelijk | Toegangscontrole

Toegangscontrole.

Makkelijk toegang verlenen.

Extra beveiliging

Door een toegangscomtrolesysteem te plaatsen creëert u een extra laag van beveiliging. U kunt zelf instellen wie u wel of niet toegang geeft tot diverse ruimtes binnen het kantoor.

Verschillende controles

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende manieren om iemand toegang te verlenen. Dit kan door middel van een pasje, een gezichtsscan, een vingerscan of een code.

Monitor gebeurtenissen

De toegangscontrolesystemen van Nobel Installaties registreren alles wat er op het systeem gebeurt. Denk dan bijvoorbeeld aan wie een deur opent of op welk tijdstip iemand het pand heeft betreden of verlaten.

Houd onbevoegde personen buiten de deur.

Elektrische sloten.

Om per ruimte te kunnen regelen wie er wel of niet in mogen is het nodig om een elektrisch slot te plaatsen in de deur. Zo'n elektrisch slot zorgt ervoor dat de deur standaard op slot zit en wordt geopend als iemand met toegangsrechten erin wil, bijvoorbeeld met een pasje of code.

Verschillende controles.

Veel bedrijven zijn bekend met traditionele toegangscontrolevormen, zoals een tag, pasje of code. Dit is uiteraard mogelijk bij al onze systemen. Maar wist u dat we ook met behulp van biometrische gegevens mensen kunnen toelaten tot een bepaalde ruimte?

Door gebruik te maken van een gezichtsscan of vingerscan maak je de handeling voor het personeel gemakkelijker en ben je beter beveiligd.

Bekijk snel wie er voor de deur staat.

Intercom.

Met een intercom installatie ziet u snel wie er voor de deur staat en kunt u met de persoon communiceren door middel van een audiogesprek.

Wanneer u de persoon toegang wilt verlenen kunt u door een knop in te drukken de poort of deur openen.

hik-intercom2