Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

KWALITATIEF EN betrouwbaar

Zakelijk Camerasysteem

Beveilig je bedrijfspand met een kwalitatief camerasysteem. Schrik inbrekers af en leg 24/7 vast wat er gebeurd in en rondom je pand. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

24/7 opname via slimme centrale recorder

Kwalitatieve camera's met 4K-resolutie (8MP) opname

In de nacht écht goed beeld met infrarood of in kleur

AI: Bewegingsdetectie, mensen tellen & warmte meten

LIVE beelden bekijken of terugkijken via app & software

Altijd het beste beeld voor jouw situatie

Wij gebruiken altijd de de beste en nieuwste camera's voor onze camerasystemen. Voordat wij beginnen met de installatie, doen wij een inventarisatie van de wensen en bekijken we welke camera's het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Daarbij kijken we naar wat er opgenomen moet worden, hoe de lichtinval is en of de camera waterdicht moet zijn. Ook wordt er gekeken naar eventuele speciale integratiewensen.

Vervolgens ontwerpen, installeren en programmeren wij het camerasysteem voor jou op maat. Op deze manier ben je altijd verzekerd van het beste systeem en het beste beeld.

Interne opslag

Elk camerasysteem wordt voorzien van een recorder met interne opslag (HDD) waar de beelden op worden opgeslagen. Deze beelden kunnen worden bekeken via app & software.

Ethernet

De recorder van het camerasysteem heeft een bekabelde internetaansluiting (ethernet) en kan daardoor worden bediend en gemonitord via een app & software.

PoE

De camera's worden voorzien van stroom via de UTP-kabel (PoE), waardoor er maar één kabel per camera hoeft te worden getrokken.

AI

Het camerasysteem is te voorzien van AI-functies, zoals het tellen van mensen, bewegingsdetectie, warmte meten, kentekenregistratie en meer.

Alarmkoppeling

Het camerasysteem is direct te koppelen met een alarmsysteem. Zo is het mogelijk om een alarm te genereren bij een verdachte beweging op je terrein.

Wit of zwart, of beide

De meeste camera's zijn leverbaar in het wit of zwart. Kies zelf welke kleur je het mooist vindt. Een combinatie is ook mogelijk.

Night vision

Het is enorm belangrijk dat camera's niet alleen overdag, maar ook in de nacht heldere beelden opnemen.

Onze camerasystemen zijn standaard uitgerust met de nieuwste infraroodtechnologie, zodat ook in het donker de beveiliging optimaal is. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker kleurenbeelden te krijgen of een speciale LED-lamp te activeren op de camera.

Voorzie je bedrijf van slimme camera's

Onze camerasystemen zijn niet alleen te gebruiken voor 24/7 opname, maar ook voor allerlei andere slimme toepassingen. Ontdek de verschillende oplossingen.

Slimme bewegingsdetectie

Camera's met slimme bewegingsdetectie kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden en volgen. Het camerasysteem kan zo worden geprogrammeerd dat er een automatische actie wordt uitgevoerd als er iets gebeurd met een persoon, voertuig of dier op jouw terrein, zoals bijvoorbeeld het alarm activeren.

Mensen tellen

Door camera's bij ingangen te plaatsen, kan automatisch worden bijgehouden hoeveel mensen in het gebouw zijn. De beheerder of surveillant kan LIVE bekijken hoeveel mensen in een bepaalde ruimte zijn, of historische data terugkijken. Er kan een automatische actie worden geprogrammeerd wanneer er een bepaalde hoeveelheid mensen zijn geteld.

Warmte meten

Met speciale thermische camera's is het mogelijk om warmte te meten in een ruimte. Deze temperatuur kan vervolgens gebruikt worden om bepaalde automatische acties te activeren, zoals het laten afgaan van een alarm bij een stijging van de temperatuur.

Kentekenregistratie

Met een speciale kentekenregistratie-camera is het mogelijk om kentekens te lezen en deze automatisch te laten vergelijken met een centrale database. Zo kan een vooraf ingevoerd kenteken toegang worden verleend tot het terrein. Of bekijk later terug welke kentekens op jouw terrein zijn geweest.

Lijndetectie

In de camera's kunnen virtuele lijnen worden getekend, zodat als een persoon of voertuig deze lijn overgaat, er een automatische actie kan worden uitgevoerd. Zo kan de grens van jouw terrein automatisch worden bewaakt. Ontvang een melding zodra iemand jouw terrein betreed.

Oplossing op maat?

Heb je als bedrijf een specifiek vraagstuk waarbij intelligente camera's nodig zijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Het is bij ons ook mogelijk om speciale software op maat te laten maken.

Type camera's

Turret (Eye-ball)

De turret is een bolvormige camera, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Een turret is superieur in beeldkwaliteit.

Dome

De dome is tevens een bolvormige camera, alleen dan met een beschermglas om de camera. De kijkrichting van de camera is op afstand lastig te zien.

Bullet

Een bullet camera wordt vaak buiten gebruikt en kan veel weersomstandigheden aan. Ook valt een bullet camera beter op.

PTZ

Bovengenoemde type camera's zijn vast en de lenzen kunnen alleen tijdens de installatie of onderhoud worden gericht. Bij een PTZ camera kan de lens worden bewogen vanuit een app, software of controller. De lens kan op afstand horizontaal en verticaal worden bewogen, en worden in- en uitgezoomd.

Videoverificatie meldkamer

Onze camerasystemen zijn te koppelen met de meldkamer voor videoverificatie.

Wanneer het alarmsysteem een inbraak of overval detecteert, zal dit systeem de meldkamer alarmeren. De meldkamer kan vervolgens inloggen op het camerasysteem en LIVE meekijken. Hierdoor kan de meldkamer het alarm verifiëren en de politie beter op de hoogte stellen van wat er precies aan de hand is.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze camerasystemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze camerasystemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Zakelijk Camerasysteem

Ben je geïnteresseerd in een zakelijk camerasysteem? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.