Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Slim, energiebesparend en comfortabel

Zakelijke Domotica & Automatisering

Automatiseer je verlichting, deuren, poorten, zonwering, verwarming, beveiliging en andere elektronische apparaten met een zakelijk domotica systeem. Koppel systemen en creëer een geautomatiseerd bedrijfspand. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

Wij zijn officieel KNX-partner

Alles te bedienen via één app

Bedraad, draadloos of hybride

Energiebesparende oplossingen

Custom dashboards voor het monitoren van je pand

Automatisering voor jou en de planeet

Met een domotica systeem haal je comfort en energiebesparende oplossingen in huis. Koppel systemen en lees gemakkelijk gegevens uit.

Je bedient al je elektronische apparaten, zoals je verlichting, verwarming, poorten, zonwering, en nog veel meer vanuit één mobiele app of touchscreen.

Daarnaast kan je het systeem ook automatisch acties laten uitvoeren. Schakel bijvoorbeeld automatisch je verlichting en verwarming uit als je het alarmsysteem inschakelt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Automatiseer verlichting

Met één knop al je verlichting aanzetten op de gewenste stand. Via één app je LED-strips op de gewenste kleuren zetten. Bij geen beweging of het inschakelen van je alarmsysteem de verlichting automatisch uitschakelen. Automatiseer al je verlichting met ons domotica systeem.

Automatiseer deuren

Open en sluit deuren automatisch, wanneer jij dat wil. Open sloten bij een brandmelding, sluit sloten op zelf gekozen tijdstippen. Koppel deursloten met een toegangscontrolesysteem en weer ongeautoriseerde personen. Automiseer je deuren met ons domotica systeem.

Automatiseer poorten

Open en sluit poorten via een centraal bedieningspaneel. Maak tijdschema's of geef een persoon of voertuig eenmalig toegang. Open een poort alleen voor een voertuig, dankzij een detectielus in de grond. Automatiseer je poorten met ons domotica systeen.

Automatiseer zonwering

Automatisch je zonwering laten uitdraaien of zakken bij veel zonlicht. Via één druk op de knop je zonwering bedienen per ruimte, of voor het complete pand. Lees de stand van je zonwering af op een eigen gemaakt dashboard. Automatiseer je zonwering met ons domotica systeem.

Automatiseer verwarming & airco

Regel je verwarming en airco per ruimte via je eigen mobiele app of touchscreen. Schakel de airco uit wanneer een raam wordt geopend. Meet realtime temperaturen in een ruimte, stel je gewenste temperatuur in en regel hiermee automatisch je binnenklimaat. Automatiseer je verwarming & airco met ons domotica systeem.

Automatiseer beveiliging

Het koppelen van een alarmsysteem aan een domotica systeem brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om via het codebedienpaneel van het alarmsysteem verlichting en verwarming te schakelen. Ook is het mogelijk om bij het inschakelen van het alarmsysteem automatisch verlichting uit te schakelen.

Bedraad, draadloos of hybride

Het is belangrijk om voor de installatie van het domotica systeem de wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit bepaald namelijk het type domotica systeem.

Een domotica systeem is zowel bedraad als draadloos mogelijk. Beide oplossingen hebben hun eigen voor- en nadelen. In een vrijblijvend adviesgesprek leggen wij dit graag aan je uit.

Componenten van een domotica systeem

Actoren

Een actor is een schakelaar of dimmer voor het bedienen van verlichting. Ook kan een actor gebruikt worden voor het bedienen van jaloezieën of zonweringen. Actoren worden op een DIN-rail of als losse unit achter het stopcontact geplaatst.

Tasters

Een taster bevat één of meerdere drukknoppen waarmee een gewenste actie kan worden uitgevoerd. Elke knop is individueel in te stellen naar wens. Zo kan bijvoorbeeld met één knop alle verlichting worden aan- of uitgezet.

Bewegingsmelders

Met een bewegingsmelder kan het domotica systeem signaleren of er iemand in het pand aanwezig is. Bij gedetecteerde beweging kan het systeem verschillende acties uitvoeren, zoals het aanzetten van verlichting voor een aantal minuten.

Klimaatregeling

Met speciale verwarmingsregelaars kan de verwarming worden bediend vanuit het domotica systeem. Ook slimme radiatorknoppen zijn mogelijk, waarbij het systeem automatisch de temperatuur kan bijstellen.

Server

Voor het aansturen van de domotica componenten is een centrale server nodig. In de server kunnen logica, tijdschakelingen en scenes worden gebouwd. Ook wordt in de server de visualisatie gebouwd, waarmee de eindgebruiker het systeem bediend.

Apps & visualisatieschermen

Via een mobiele app, tablet app of custom app voor een touchscreen kan je het volledige domotica systeem bedienen en monitoren. Op locatie of vanuit iedere plek op de wereld heb je controle over jouw pand.

SONOS voor op kantoor

Wij leveren en installeren SONOS speakers voor op kantoor. Geniet van jouw muziek en audio op mooie en kwalitatieve speakers.

Het is mogelijk om SONOS speakers te koppelen aan onze domotica systemen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We bespreken ze graag met je.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze domotica systemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze domotica systemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Zakelijk Domotica & Automatisering

Ben je geïnteresseerd in een zakelijk domotica systeem & automatisering? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.