Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Over ons

Sinds 1993 specialist in beveiligingen, netwerken en domotica

Sinds 1993 specialist in beveiligingen, netwerken en domotica

Nobel Installaties is opgericht in 1993 door Frank Nobel. Toen nog onder de naam Nobel Telematica en gevestigd in Barendrecht. Inmiddels zijn wij een echt familiebedrijf en zijn we verhuisd naar Heinenoord in de Hoeksche Waard.
Al meer dan 30 jaar werken wij vol trots aan het maken van technische oplossingen die jou beschermen, verbinden en je leven of werk comfortabeler maken. Daarbij proberen we altijd dat beetje extra te doen dan je van ons mag verwachten.
Wij ontwerpen, leveren, installeren en programmeren alarminstallaties, camerasystemen, toegangscontrole, brandmeldinstallaties, computernetwerken, Wi-Fi systemen en domotica. Dit doen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mis je iets in ons aanbod? Bel ons dan vrijblijvend en misschien kunnen we iets voor jou betekenen.
Onze aanpak

Wij gaan altijd voor kwaliteit

Wanneer je door ons een systeem laat installeren, ben je verzekerd van kwaliteit. Wij werken alleen met kwalitatieve producten en leveranciers waar we goede ervaringen mee hebben en waar we altijd support op kunnen geven.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat we netjes te werk gaan, zowel op de zichtbare als onzichtbare plekken, zoals boven het plafond of in de kruipkelder. Wij werken altijd netjes onze kabels weg en plaatsen deze netjes in buizen en goten. Geen kabels kriskras over elkaar heen gelegd, maar netjes gebundeld en afgewerkt.

Onze erkenningen

Wij zijn een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf

Elke dag werken wij aan installaties die moeten voldoen aan de hoogste standaarden. Om onze klanten te verzekeren van een kwalitatieve installatie, zijn wij al jarenlang een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf.

Dankzij deze erkenning kunnen wij gecertificeerde alarminstallaties opleveren, zodat deze voldoen aan alle gestelde richtlijnen en daarmee gebruikt mogen worden voor de verzekering.

Waarom kies je voor ons?

Familebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring

Wij zijn in 1993 opgericht en inmiddels een echt familiebedrijf. Elke dag werken wij vol passie aan het veiliger, comfortabeler en meer verbonden maken van woningen en bedrijven.

Eigen monteurs & programmeurs

Wij werken uitsluitend met eigen opgeleide monteurs en programmeurs, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Ook zal je bij ons een vast contactpersoon krijgen.

24/7 Full Service installatiebedrijf

Wij zullen je tijdens het hele project ontzorgen, van de opname tot na de oplevering. Wij ontwerpen, installeren en programmeren systemen op maat en bieden service en beheer aan op locatie of op afstand. Na de oplevering bieden wij verschillende 24/7 services aan.

VEB-Erkend Beveiligingsbedrijf

Wij zijn met trots al jaren een VEB-Erkend Beveiligingsbedrijf. Hiervoor moeten wij elk jaar een audit succesvol afleggen. Dankzij deze erkenning kunnen wij gecertificeerde alarmsystemen leveren.

Kwalitatieve producten & diensten

Wij vinden het belangrijk dat we kwaliteit leveren, installaties waar je als gebruiker op kunt vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten en leveranciers, zodat we altijd de juiste support kunnen leveren.

Installatie- & ICT-kennis onder één dak

Wij bieden een unieke combinatie van expertises. Wij hebben zowel installatie- als ICT-kennis in huis, waardoor we complete oplossingen kunnen creëeren. Door de toenemende digitalisering, ook in de installatiebranche, wordt deze kenniscombinatie steeds belangrijker.

Oplossingen voor elke situatie

Van onze klanten krijgen wij vaak de vraag of we een op maat gemaakte oplossing kunnen bedenken voor hun vraagstuk of uitdaging. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en onze goede samenwerking met leveranciers, kunnen wij vaak deze oplossingen bieden. Hiervoor doen we vooraf een goede analyse van de wensen en mogelijkheden, waarna we een voorstel op maat maken.

Onze showroom

Kom eens langs in onze showroom

Wil je onze systemen in het écht zien? Dat kan! Wij hebben een showroom voor je klaarstaan waar je een goed beeld kan krijgen van onze systemen en componenten. Daarbij leggen we je graag meer uit over de mogelijkheden. Benieuwd? Maak dan een vrijblijvende afspraak via 0180-691666 of info@nobelinstallaties.nl

In onze showroom hangen op dit moment onze alarmsystemen en domotica systemen. Binnenkort kun je ook onze andere systemen komen bekijken.

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.