Zakelijk | Home

Een veilige en productieve werkplek.

Particuliere bezoeker?

Een veilige en productieve werkplek.

Dankzij de systemen van Nobel Installaties.

Altijd een oogje in het zeil.

Het beste netwerk voor op kantoor.

Het beste netwerk voor op kantoor.

Nobel Installaties.

Als u op zoek bent naar een gecertificeerd installateur, die gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dan bent u bij Nobel Installaties aan het goede adres. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij de benodigde kennis in huis om elk bedrijf te voorzien van de goede systemen en installatiewerk. Of het nu gaat om een alarmsysteem, branddetectiesysteem, camerabeveiliging, netwerk, automatiseringssysteem of toegangscontrolesysteem, bij ons bent u verzekerd van een volledig uitgedacht en werkend systeem. Wij snappen het belang van een degelijk systeem. Wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het inventariseren van uw wensen en het adviseren bij belangrijke aandachtspunten. Door jarenlange expertise zien wij waar de valkuilen liggen en hoe u deze kunt omzeilen.

startup-1

VEB Gecertificeerd

Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Dit betekent dat wij certificaten kunnen uitgeven voor uw alarmsysteem. Vaak zijn deze certificaten verplicht voor de verzekering.

Kwaliteit verzekerd

Wij geloven in de producten die we verkopen. Daarom zullen we er alles aan doen om het perfecte systeem bij u te installeren.

24/7 storingsdienst

Wanneer de nood erg hoog is dan kunt u ons te allen tijde bereiken op ons noodnummer (alleen in combinatie met een onderhoudscontract).

Toegang regelenen.

Met de toegangscontrolesystemen van Nobel Installaties regelt u wie er wel en geen toegang hebben tot diverse ruimtes binnen het kantoor.

Toegang regelen.

Met de toegangscontrolesystemen van Nobel Installaties regelt u wie er wel of geen toegang hebben tot diverse ruimtes binnen het kantoor.

Onze merken