Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Zakelijke installaties

Al vanaf de oprichting van ons bedrijf werken wij voor zakelijke klanten, van klein tot groot. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en uitgebreide producten & diensten, kunnen wij bedrijven van A tot Z ontzorgen. En daarbij gaan we altijd voor kwaliteit.

Ontdek onze zakelijke oplossingen

Onze oplossingen zorgen voor een veilige, verbonden en betrouwbare werkomgeving. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden installaties voor o.a. kantoren, winkels, loodsen, scholen, sportlocaties, zwembaden, en nog veel meer. Omdat wij veel expertises onder één dak hebben, kunnen wij vaak alle elektronische installaties verzorgen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Alarmsystemen

Bescherm je kostbare bezittingen met onze draadloze en bedrade alarmsystemen. Volledig VEB gecertificeerd, van klasse 1 t/m 4, inclusief mobiele app en aan te sluiten op een 24/7 meldkamer.

Camerasystemen

Beveilig je pand met een haarscherp camerasysteem. Bekijk 24/7 LIVE beelden, of kijk dagen terug via een mobiele app of software. Wij leveren ook Amerikaanse camerasystemen (NDAA compliant).

Toegangscontrole

Beveilig je pand tegen onbevoegde personen met onze toegangscontrolesystemen. Beheer zelf wie, wanneer en waar toegang tot heeft met je eigen beheersoftware.

Brandmeldinstallaties

24/7 beschermd tegen brand en gevaarlijke gassen met onze brandmeldinstallaties. Wij leveren en installeren brandmeldinstallaties en voeren onderhoud uit.

Datanetwerken & Wi-Fi

Voorzie je bedrijf van een betrouwbaar en snel datanetwerk. Kwalitatieve bekabeling en apparatuur, in combinatie met onze jarenlange expertise, zorgen voor een goed netwerk waar je op kunt vertrouwen. Beheer het zelf, of laat het voor je doen.

Domotica & automatisering

Automatiseer je verlichting, deuren, poorten, en andere elektronische apparaten met een domotica systeem. Wij koppelen al onze systemen aan elkaar, waardoor er voor elke situatie een geïntegreerde oplossing kan worden bedacht.

Onze installaties zijn na de oplevering echt van jou. Wij werken niet op basis van huurkoop of abonnementen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom om onze producten & diensten te bekijken. Liever een afspraak bij jou op kantoor? Dat kan ook! Wij komen graag vrijblijvend langs.

alarminstallatie-integratie
camerasysteem-integratie
domotica-integratie

Wij koppelen & integreren onze systemen

De praktijk heeft ons geleerd dat er vaak specifieke wensen zijn vanuit de eindgebruiker die vragen om een op maat gemaakte integratie tussen onze systemen. Denk aan het uitschakelen van verlichting bij het inschakelen van het alarmsysteem. Of het sluiten van elektrische sloten bij een inbraakalarm. Ook het koppelen van een camerasysteem aan een alarmsysteem is mogelijk, waarbij er een alarm wordt gegeven als de camera een ongeautoriseerd voertuig detecteert of als de temperatuur van een ruimte wijzigt. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden.

Full Service
installatiebedrijf

Wij zijn een Full Service installatiebedrijf. Dit betekent dat wij je tijdens het hele project ontzorgen, vanaf de opname tot na de oplevering. Wij adviseren, ontwerpen en installeren systemen op maat en bieden service en beheer aan op locatie of op afstand. Na de oplevering bieden wij verschillende services aan, zoals een onderhoudsservice, 24/7 storingsdienst en het leveren van een beveiligingscertificaat.

Advies

Onze experts komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om de wensen en ideeën te inventariseren en om te zetten naar concrete oplossingen. We kijken naar de risico's in het pand en houden rekening met de huidige wet- & regelgeving.

Ontwerp

Na het adviesgesprek worden onze installaties op maat ontworpen. Op basis van de wensen en eisen wordt de installatie zorgvuldig samengesteld en indien nodig ingetekend op plattegrond.

Installatie

Onze eigen opgeleide en ervaren monteurs installeren jouw systemen met de grootste zorgvuldigheid. We werken alleen met kwalitatieve materialen en gereedschap, zodat je volledig kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze installaties.

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze systemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden. Zo blijven de systemen up-to-date en klaar voor de toekomst.

24/7 Storingsdienst

Onze systemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen. Je kunt altijd rekenen op snelle hulp wanneer dat nodig is.

VEB Gecertificeerd

Al jaren zijn wij met trots een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en gecertificeerde alarmsystemen tot en met klasse 4 kunnen leveren. Hiermee kunnen wij de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid leveren.

Waarom kies je voor ons?

> Familiebedrijf met 30 jaar ervaring > Eigen monteurs & programmeurs > 24/7 Full Service installatiebedrijf > VEB-Erkend Beveiligingsbedrijf > Kwalitatieve producten & diensten > Zorgvuldige installatie > Betrokken met onze klanten > Installatie- & ICT-kennis onder één dak > Oplossing voor elke situatie

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.