Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Betrouwbaar en snel

Particulier
Wi-Fi Systeem

Haal het beste Wi-Fi systeem in huis. Nooit meer haperende verbindingen of wegvallend signaal, in de gehele woning. Stream moeiteloos je favoriete films en muziek en werk vanuit huis zoals je dat op kantoor gewend bent. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

Supersnel en betrouwbare Wi-Fi

Geschikt voor kleine en grote woningen

Kwalitatieve apparatuur & bekabeling

Provider onafhankelijk, eigen apparatuur

Klaar voor de toekomst: Wi-Fi 7

Overal in huis supersnelle
Wi-Fi

Tegenwoordig kunnen wie niet meer zonder internet. Bijna ieder apparaat heeft internet nodig. Dit is steeds vaker draadloos. Daarom is een goede Wi-Fi installatie essentieel.

Onze Wi-Fi installaties bestaan alleen uit bekabeling en apparatuur van zeer hoge kwaliteit. Al sinds de oprichting van Nobel Installaties maken wij computernetwerken voor woningen en bedrijven. Wij kunnen je dus goed adviseren over een goed Wi-Fi systeem in jouw woning.

Kwalitatieve bekabeling

Wij werken altijd met kwalitatieve en snelle bekabeling. Na de installatie testen we de kabels en aansluitingen met onze professionele testapparatuur.

Snelle Wi-Fi 6 & 7 (Access Points)

Wij leveren de nieuwste en snelste access points voor onze Wi-Fi installaties. Hiermee kunnen we supersnelle verbindingen en een goed signaal opbouwen.

Nog snellere glasvezel

Onze apparatuur kan uiteraard worden aangesloten op een glasvezelverbinding. Hierdoor zijn de hoogste snelheden haalbaar.

Vaste internetaansluitingen

Naast het leveren en installeren van supernselle Wi-Fi systemen, kunnen wij ook vaste internetaansluitingen verzorgen.

Wij leggen kabels aan en monteren de aansluitingen netjes af, en indien gewenst leveren wij ook de benodigde switches en router. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar bekabeld netwerk in je woning.

Vaste internetaansluitingen zijn handig om bijvoorbeeld TV-kastjes aan te sluiten of om je game console te voorzien van snel en stabiel internet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Extra mogelijkheden

Gastennetwerk

Steeds vaker vragen vrienden en familie om een Wi-Fi verbinding als ze bij jou op bezoek zijn. Met onze netwerksystemen kan je een stabiele en snelle Wi-Fi verbinding geven, zonder dat zij toegang hebben tot alle apparaten in je woning.

VPN-verbinding

Heb je een NAS of server draaien in je eigen woning? Via onze Wi-Fi systemen is het mogelijk om een veilige VPN-verbinding op te bouwen met je woning, zodat je overal ter wereld toegang hebt tot je NAS of server. Al je bestanden en software op elk scherm, waar je ook bent.

Wij testen al onze kabels en apparatuur

Na het installeren en programmeren van alle bekabeling en apparatuur, zullen wij de aansluitingen en verbindingen testen op betrouwbaarheid en snelheid. Zo zijn we er van verzekerd dat je storingsvrij en snel kan internetten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We bespreken ze graag met je.

Wi-Fi in de tuin

Wi-Fi nodig in de tuin? Geen probleem! Wij leveren ook waterdichte Wi-Fi apparatuur die in de tuin geplaatst kunnen worden, zodat je ook in de zomer kan genieten van snelle Wi-Fi in de tuin.

Onze Wi-Fi apparatuur voor buiten is volledig waterdicht en heeft een bereik van maximaal 140m2. De apparatuur kan zowel op een wand, paal of plafond worden geïnstalleerd.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze Wi-Fi installaties, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze Wi-Fi installaties hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Particulier Wi-Fi Systeem

Ben je geïnteresseerd in een Wi-Fi installatie? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.