Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

COMFORT, GEMAK EN LUXE

Particulier Domotica Systeem

Automatiseer je woning met een domotica systeem van Nobel Installaties. Bedien en automatiseer verlichting, verwarming, zonweringen, gordijnen, audio, beveiliging en andere elektronische apparaten. Koppel systemen en creëer een compleet geautomatiseerde woning. Bedraad of draadloos. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

Wij zijn officieel KNX-partner

Alles te bedienen via één app

Creëer 'scenes' voor een geautomatiseerde woning

Bedraad, draadloos of hybride

Voor kleine en grote woningen

Domotica speciaal voor jou gemaakt

Wat een goed domotica systeem inhoudt is voor iedereen anders. Alle domotica systemen die wij plaatsen zijn uniek. Draadloos of bedraad. Klein of groot. Alleen verlichting bedienen of alle systemen in huis koppelen. Het kan allemaal.

Wij leveren, installeren en programmeren zowel op maat gemaakte KNX-installaties, als draadloze installaties. Bij een draadloze installatie is een verbouwing niet nodig, maar met een bedrade KNX-installatie zijn er meer mogelijkheden. De keuze is aan jou.

Automatiseer verlichting

Bedien alle verlichting vanuit je mobiele app of tablet. Dim alle lampen in de gewenste stand, of laat het systeem automatisch de gewenste sfeer voor je instellen. Altijd de beste verlichtingsstand voor elke gelegenheid.

Automatiseer gordijnen & zonwering

Open of sluit al je gordijnen en zonweringen met een druk op de knop. Laat het systeem de zonwering uitschuiven bij veel zoninval en intrekken bij regenval. Jij bepaalt, wij programmeren.

Automatiseer verwarming & airco

Altijd de juiste temperatuur in elke kamer dankzij geautomatiseerde temperatuurregeling. Bedien per ruimte de verwarming en airco en creëer het beste klimaat voor elke gelegenheid.

Automatiseer sloten

Koppel automatische sloten aan je domotica systeem en geniet van de extra veiligheid en comfort. In je bed controleer je via de app of je deur op slot is. Kom je terug van je werk of een avondje uit? Open de deur dan met een tag (druppel), pincode, pasje of je mobiel.

Automatiseer audio

Koppel een SONOS audiosysteem aan je domotica systeem. Luister naar je favoriete muziek of podcasts in elke ruimte en bedien je speakers via de domotica app. Of start automatisch je favoriete muziek met een druk op de knop.

Automatiseer beveiliging

Het koppelen van een alarmsysteem aan een domotica systeem brengt veel voordelen met zich mee. Bij een alarmmelding zal het domotica systeem alle verlichting inschakelen en bij een brandmelding zullen alle sloten en rolluiken worden geopend.

Creëer je eigen sfeer

In het domotica systeem is het mogelijk om 'scenes' te maken, waarbij in één keer alle verlichting op de gewenste stand wordt gezet. Daarbij is het ook mogelijk om kleuren in te stellen. Zo creëer je de ideale sfeer voor elke gelegenheid.

De mogelijkheden bij slim verlichting schakelen zijn eindeloos. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Alles onder één knop

Het is mogelijk om een scene te verbinden aan een enkele knop. Deze knop kan zowel digitaal op de app als fysiek aan de wand gemaakt worden.

Sluit alle gordijnen en rolluiken met één druk op de knop. Of zet in één keer alle verlichting op de begane grond uit zodra je naar de slaapkamer gaat. Of start de muziek in de badkamer zodra je op de lichtknop drukt. Het kan allemaal.

Componenten van een domotica systeem

Actoren

Een actor is een schakelaar of dimmer voor het bedienen van verlichting. Ook kan een actor gebruikt worden voor het bedienen van jaloezieën of zonweringen. Actoren worden op een DIN-rail of als losse unit achter het stopcontact geplaatst.

Tasters

Een taster bevat één of meerdere drukknoppen waarmee een gewenste actie kan worden uitgevoerd. Elke knop is individueel in te stellen naar wens. Zo kan bijvoorbeeld met één knop alle verlichting worden aan- of uitgezet.

Bewegingsmelders

Met een bewegingsmelder kan het domotica systeem signaleren of er iemand in de woning aanwezig is. Bij gedetecteerde beweging kan het systeem verschillende acties uitvoeren, zoals het aanzetten van verlichting voor een aantal minuten.

Klimaatregeling

Met speciale verwarmingsregelaars kan de verwarming of airco worden bediend vanuit het domotica systeem. Ook slimme radiatorknoppen zijn mogelijk, waarbij het systeem automatisch de temperatuur kan bijstellen.

Server

Voor het aansturen van de domotica componenten is een centrale server nodig. In de server kunnen logica, tijdschakelingen en scenes worden gebouwd. De server is het centrale hart van je domotica systeem.

Apps & visualisatieschermen

Via een mobiele app of tablet app kan je het volledige domotica systeem bedienen en monitoren. Op locatie of vanuit iedere plek op de wereld heb je controle over jouw woning.

Audio in elke kamer

Wij leveren en installeren SONOS speakers voor in je woning. Geniet van jouw muziek en audio op mooie en kwalitatieve speakers.

Het is mogelijk om SONOS speakers te koppelen aan onze domotica systemen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We bespreken ze graag met je.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze domotica systemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze domotica systemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Particulier Domotica Systeem

Ben je geïnteresseerd in een domotica systeem? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.