Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Beveiliging, Wi-Fi en domotica voor thuis

Al meer dan 30 jaar werken wij aan het veiliger en comfortabeler maken van woningen. Met onze alarminstallaties en camerasystemen worden je kostbare bezittingen 24/7 beveiligd en met onze supersnelle Wi-Fi en mooie domotica systemen wordt je leven een stuk comfortabeler gemaakt. Wij werken altijd met kwalitatieve producten en onze monteurs doen graag dat beetje extra.

Ontdek onze particuliere oplossingen

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor een veilige en comfortabele woning. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden installaties voor zowel appartementen, kleine woningen en grote villa's. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Omdat wij veel expertises in huis hebben, kunnen wij je ook helpen bij grote projecten en complexe installaties. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Alarminstallaties

Bescherm je geliefden en kostbare bezittingen 24/7 met onze draadloze en bedrade alarminstallaties. Volledig VEB gecertificeerd, inclusief risicoanalyse en mobiele app.

Camerasystemen

Beveilig je woning met een haarscherp camerasysteem. Bekijk 24/7 LIVE beelden, of kijk dagen terug via een mobiele app of software. Schrik inbrekers af en weet altijd wat er gebeurd.

Wi-Fi systemen

Voorzie je woning van een snelle en stabiele Wi-Fi verbinding, in elke ruimte. Probleemloos films streamen, videobellen en internetten. Geschikt voor elke internetprovider.

Domotica systemen

Automatiseer en bedien alles in je woning vanuit één systeem. Via één app bedien je de verlichting, multimedia, sloten, poorten en nog veel meer. Wij bieden zowel bedrade KNX systemen als draadloze oplossingen.

Onze installaties zijn na de oplevering echt van jou. Wij werken niet op basis van huurkoop of abonnementen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom om onze producten & diensten te bekijken. Liever een afspraak bij jou thuis? Dat kan ook! Wij komen graag vrijblijvend langs.

Full Service
installatiebedrijf

Wij zijn een Full Service installatiebedrijf. Dit betekent dat wij je tijdens het hele project ontzorgen, vanaf de opname tot na de oplevering. Wij ontwerpen, installeren en programmeren systemen op maat en bieden service en beheer aan op locatie of op afstand. Na de oplevering bieden wij verschillende services aan, zoals een onderhoudsservice, 24/7 storingsdienst en het leveren van een certificaat voor je klasse 1 t/m 4 alarmsysteem.

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze systemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze systemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

VEB Gecertificeerd

Al jaren zijn wij met trots een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf. Hiermee voldoen wij aan alle veiligheidsnormen en kunnen wij gecertificeerde alarminstallaties leveren.

Waarom kies je voor ons?

> Familiebedrijf met 30 jaar ervaring > Eigen monteurs & programmeurs > 24/7 Full Service installatiebedrijf > VEB-Erkend Beveiligingsbedrijf > Kwalitatieve producten & diensten > Installatie- & ICT-kennis onder één dak > Oplossingen voor elke situatie

Vraag vrijblijvend informatie aan

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.