Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

KWALITATIEF EN betrouwbaar

Particulier Camerasysteem

Beveilig je woning met een kwalitatief camerasysteem. Schrik inbrekers af en leg 24/7 vast wat er gebeurd in en rondom je woning. Bekijk beelden LIVE of terug via een mobiele app of computer software. Onzichtbare bekabeling tussen recorder en camera, vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

24/7 opname via slimme centrale recorder

Kwalitatieve camera's met 4K-resolutie (8MP) opname

LIVE beelden bekijken of terugkijken via app & software

In de nacht écht goed beeld met infrarood of in kleur

Camera's in het wit of zwart leverbaar, de keuze is aan jou

Altijd het beste beeld voor jouw situatie

Wij gebruiken altijd de de beste en nieuwste camera's voor onze camerasystemen. Voordat wij beginnen met de installatie, doen wij een inventarisatie van de wensen en bekijken we welke camera's het beste geschikt zijn voor jouw situatie. Daarbij kijken we naar wat er opgenomen moet worden, hoe de lichtinval is en of de camera waterdicht moet zijn.

Vervolgens ontwerpen, installeren en programmeren wij het camerasysteem voor jou op maat. Op deze manier ben je altijd verzekerd van het beste systeem en het beste beeld.

Het maakt niet uit hoe groot je woning is, wij bieden altijd een passende oplossing voor jouw situatie.

Interne opslag

Elk camerasysteem wordt voorzien van een recorder met interne opslag (HDD) waar de beelden op worden opgeslagen. Deze beelden kunnen worden bekeken via app & software.

Ethernet

De recorder van het camerasysteem heeft een bekabelde internetaansluiting (ethernet) en kan daardoor worden bediend en gemonitord via een app & software.

PoE

De camera's worden voorzien van stroom via de UTP-kabel (PoE), waardoor er maar één kabel per camera hoeft te worden getrokken.

AI

Het camerasysteem is te voorzien van AI-functies, zoals bewegingsdetectie.

Alarmkoppeling

Het camerasysteem is direct te koppelen met een alarmsysteem. Zo is het mogelijk om een alarm te genereren bij een verdachte beweging op je terrein.

Wit of zwart, of beide

De meeste camera's zijn leverbaar in het wit of zwart. Kies zelf welke kleur je het mooist vindt. Een combinatie is ook mogelijk.

Night vision

Het is enorm belangrijk dat camera's niet alleen overdag, maar ook in de nacht heldere en scherpe beelden opnemen.

Onze camerasystemen zijn standaard uitgerust met de nieuwste infraroodtechnologie, zodat ook in het donker de beveiliging optimaal is. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker kleurenbeelden te krijgen.

Type camera's

Turret (Eye-ball)

De turret is een bolvormige camera, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Een turret is superieur in beeldkwaliteit.

Dome

De dome is tevens een bolvormige camera, alleen dan met een beschermglas om de camera. De kijkrichting van de camera is op afstand lastig te zien.

Bekijk alles via je mobiel of computer

Onze camerasystemen worden geleverd inclusief mobiele app en computer software. Hiermee kun je LIVE beelden bekijken van je camera's en een aantal dagen tot aantal weken (afhankelijk van de opslagcapaciteit van je recorder) beelden terugkijken.

Ook kan je meldingen instellen wanneer een camera beweging detecteert, bijvoorbeeld in de tuin. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurd rondom je huis.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze camerasystemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze camerasystemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Particulier Camerasysteem

Ben je geïnteresseerd in een camerasysteem? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.