Nobel Installaties

Draadloos Ajax alarmsysteem samenstellen

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Stel je Ajax alarminstallatie samen

Via de pakketbouwer hieronder kun je zelf een draadloze Ajax alarminstallatie samenstellen. Per stap is uitgelegd waar een bepaald apparaat voor dient. Het pakket is altijd inclusief installatie door onze eigen monteurs. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief systeem.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je pakket? Bel dan vrijblijvend naar één van onze adviseurs via 0180-691666.

De pakketbouwer
Alle getoonde prijzen zijn inclusief installatie en programmeren door onze eigen monteurs. Klik op de groene knop "Ik wil deze offerte ontvangen" om de aanvraag te versturen. Wil je een certificaat ontvangen voor je alarminstallatie? Neem dan contact met ons op via info@nobelinstallaties.nl of 0180-69166, en wij vertellen je graag waar je rekening mee moet houden in je configuratie.
De alarmcentrale
Het hart van de alarminstallatie is de alarmcentrale. Op de alarmcentrale wordt alle apparatuur aangemeld. Bij een alarmmelding verzend de alarmcentrale direct een melding naar je mobiele telefoon of naar de meldkamer. Zo ben je 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand. De alarmcentrale is inclusief mobiele app.
1111
1111
Please choose an option !
Omdat wij streven naar kwalitatieve en duurzame installaties, kiezen wij standaard voor de Hub 2 Plus Centrale. Deze alarmcentrale is standaard voorzien van een back-up accu, een vaste internetaansluiting, een Wi-Fi antenne en een 4G-antenne. Ook is deze centrale geschikt voor fotoverificatie (PIR met camera) en kunnen er tot wel 200 apparaten, 100 camera's en 64 scenarios (scenes) op worden geprogrammeerd.
De codebediendelen
Met het codebediendeel kun je gemakkelijk de alarminstallatie in- en uitschakelen door middel van een persoonlijke pincode. Je kunt ook kiezen voor een codebediendeel met ingebouwde taglezer, zodat je met een tag of pasje het alarmsysteem kan in- en uitschakelen. Zonder een codebediendeel is het systeem alleen in en uit te schakelen door middel van de Ajax app of afstandsbediening.
1111
1111
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De magneetcontacten
Een magneetcontact wordt geplaatst op een deur of raam. Wanneer de deur of het raam wordt geopend, zal het magneetcontact dit detecteren en een alarmmelding sturen naar de alarmcentrale. Wij adviseren om minimaal de voordeur te voorzien van een magneetcontact.
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De bewegingsmelders (PIR) voor binnen
Een bewegingsmelder detecteert beweging in een bepaalde ruimte. Wanneer iemand voorbij de bewegingsmelder loopt, zal er een alarmmelding worden gestuurd naar de alarmcentrale. De bewegingsmelder zal niet afgaan op huisdieren tot 20kg en 50cm lengte.
1111
1111
1111
1111
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De glasbreukmelders
Een glasbreukmelder bevat een microfoon die detecteert of er glas wordt gebroken. Wanneer iemand het glas intikt, zal de glasbreukmelder dit merken en een alarmmelding sturen naar de alarmcentrale. Dankzij een slimme algoritme worden andere harden geluiden, zoals van auto's en blaffende honden, genegeerd. De glasbreukmelder moet dichtbij het raam worden geplaatst.
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De bewegingsmelders (PIR) voor buiten
Een bewegingsmelder voor buiten werkt hetzelfde als een bewegingsmelder voor binnen, alleen is deze gemaakt om ook in extreme weersomstandigheden te blijven werken. De bewegingsmelder voor buiten detecteert beweging rondom je woning of pand en alarmeert de alarmcentrale. De melders detecteren zelf als deze worden afgeplakt (dankzij de anti-mask technologie).
1111
1111
1111
Please choose an option !
De sirene en flitser
Wanneer de alarmcentrale een inbraak- of brandmelding ontvangt, zal de sirene en flitser worden geactiveerd. De sirene moet ervoor zorgen dat inbrekers worden verjaagd en dat bewoners, werknemers of omwonenden gealarmeerd worden. Met een flitser is van buitenaf te zien dat het alarm afgaat in de woning of het pand. In de meeste situaties is één binnensirene en één buitensirene met flitser voldoende.
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De rookmelders en koolmonoxidemelders
Het is mogelijk om rookmelders en koolmonoxidemelders aan te sluiten op het alarmsysteem. Wanneer er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd, zal de alarmcentrale direct de sirene en flitser activeren en de mobiele app gebruikers en de meldkamer alarmeren. De rookmelders en koolmonoxidemelders hebben ook zelf een sirene aan boord die zal worden geactiveerd. Zo weet je meteen waar het gevaar zicht bevindt.
1111
1111
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De afstandsbediening
Met de afstandsbediening schakel je met één druk op de knop de alarminstallatie in of uit. Daarnaast kan je de knoppen ook programmeren als paniekknop, een knop om de verlichting aan of uit te zetten of als een knop om de poort te openen.
1111
1111
Please choose an option !
De paniekknop en slimme knop
De paniekknop wordt gebruikt om vooraf opgegeven personen (of de meldkamer) zo snel mogelijk te alarmeren, omdat je in nood bent of als je hulp nodig hebt. Daarnaast kan de slimme knop ook geprogrammeerd worden om bijvoorbeeld de verlichting te schakelen.
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De slimme stekkers
Via de alarminstallatie kun je ook andere apparaten bedienen, zoals je verlichting, garagedeur of poort. Via de app kun je de gewenste apparatuur bedienen, of maak je scenarios (scenes) waarbij je lampen op tijd laat aan- of uitschakelen. Of koppel acties, zoals het inschakelen van je alarminstallatie, aan je verlichting. Wanneer je naar bed gaat zal alle verlichting automatisch uitschakelen. Hieronder kun je kiezen voor draadloze opbouwstekkers, maar er is meer mogelijk. Neem voor meer informatie over domotica op je Ajax alarminstallatie contact met ons op via 0180-691666 of info@nobelinstallaties.nl. Wij leggen je graag de mogelijkheden uit.
1111
1111
Please choose an option !
De handmelders
Draadloze handmelders kunnen gebruikt worden om bij brand snel het alarm te activeren. Wanneer de knop van de handmelder wordt ingedrukt, wordt er een brandmelding verstuurd naar de alarmcentrale en zullen de binnensirenes en buitensirenes, inclusief flitsers, worden geactiveerd. Ook zullen alle sirenes van de rookmelders worden geactiveerd. Iedere mobiele app gebruiker krijgt een kritieke brandmelding en de meldkamer wordt direct gealarmeerd. Behalve de rode handmelder, kunnen de handmelders ook gebruikt worden voor het activeren van scenarios of als inbraakmelder.
1111
1111
1111
1111
1111
Please choose an option !
De lekkagemelders
Een lekkagemelder detecteert water. Plaats een lekkagemelder bijvoorbeeld onder de washmachine, de vaatwasser of in de technische ruimte. Bij een lekkage zal de lekkagemelder een melding sturen naar de alarmcentrale, waarna je via je telefoon wordt gealarmeerd.
1111
1111
Please choose an option !
Onderhoud & alarmcertificaat
Nobel Installaties voert ook onderhoud uit aan alarminstallaties. Hierbij komt een monteur één keer per jaar op locatie langs om de installatie te controleren, schoon te maken, updates uit te voeren, batterijen te vervangen (als dat nodig is) en back-ups te maken. Met een onderhoudscontract hoef je dus niet zelf je alarminstallatie te onderhouden. Wanneer je kiest voor een onderhoudscontract, kunnen wij ook een certificaat afgeven. Met dit certificaat kan je bewijzen (aan de verzekering) dat het systeem voldoet aan alle eisen. Hiermee kan je vaak korting krijgen op je verzekering (neem hiervoor contact op met je verzekering). Met een onderhoudscontract kan je een storing melden op ons storingsnummer, waarbij we binnen 24 uur zullen beginnen met het oplossen van het probleem.
0
Please choose an option !
Het onderhoudscontract wordt jaarlijks gefactureerd. De prijs voor het onderhoudscontract wordt bepaald a.d.h.v. de grootte van het alarmsysteem. Deze prijs ontvang je van ons na de aanvraag.
Meldkamer Abonnement
Sluit je Ajax alarminstallatie aan op een kwalitatieve bemande meldkamer. Wanneer je ervoor kiest om een meldkamer abonnement af te sluiten, dan melden wij je alarminstallatie aan op de meldkamer en testen we de verbinding. Ook zorgen wij ervoor dat de juiste contactpersonen bij de meldkamer worden opgegeven. Wanneer er een inbraak- of brandmelding is, zal de meldkamer contact opnemen met de opgegeven contactpersonen en/of de hulpdiensten inschakelen.
0
Please choose an option !
Het meldkamer abonnement wordt jaarlijks gefactureerd. De prijs voor het meldkamer abonnement ontvang je van ons na de aanvraag.
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Tax

Total 0

Jouw pakket:

Item
Qnt
Amount
Name
$10
Sub Total
0.00

Tax

(%)
0.00
Total
0.00

Alle getoonde prijzen zijn inclusief installatie en programmeren door onze eigen monteurs.

Indicatieprijs inclusief BTW

0

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je vragen over het aanschaffen van een alarminstallatie? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over de beste installatie voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom. Liever een afspraak bij jou thuis? Dat kan ook! Wij komen graag vrijblijvend langs.

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.