Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Klasse 1 t/m 4 Gecertificeerd

Particulier Alarmsysteem

Bescherm 24/7 je familie, woning en kostbare bezittingen tegen inbraak en brand met onze gecertificeerde alarmsystemen. Schrik inbrekers af en detecteer razendsnel een inbraak of brand. Onze alarmsystemen zijn volledig onafhankelijk en in jouw bezit. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

24/7 beveiligd tegen inbraak & brand

Gecertificeerd alarm klasse 1 t/m 4

Mobiele app voor alarmmeldingen en bediening op afstand

Draadloos of bedraad systeem

Alarmsysteem in het wit of zwart

Kies voor zekerheid

Met onze alarmsystemen ben je verzekerd van een kwalitatief systeem dat jouw woning en dierbaren 24/7 beveiligd tegen inbrekers, overvallers en brand.

Bij een inbraak-, overval- of brandmelding zal het alarmsysteem de meldkamer en alle mobiele app gebruikers direct alarmeren. Dit zal het systeem doen via een bekabelde internetverbinding, Wi-Fi en/of 4G-verbinding. Zo ben je ervan verzekerd dat de melding altijd bij de juiste personen terechtkomt en dat er snel actie zal worden ondernomen, zoals het inschakelen van de politie.

Noodaccu

Het alarmsysteem is voorzien van een noodaccu, zodat bij stroomuitval het systeem nog gewoon blijft werken.

Ethernet

Het alarmsysteem heeft een bekabelde internetaansluiting (ethernet).

Wi-Fi

Het alarmsysteem heeft een optie voor een Wi-Fi verbinding.

4G

Naast een ethernet en/of WiFi verbinding kan het alarmsysteem ook verbonden worden met het 4G-netwerk.

Cameraverificatie

Het alarmsysteem kan worden uitgerust met speciale bewegingsmelders met camera (foto PIR) of beveiligingscamera's.

Wit of zwart, of beide

Het alarmsysteem is leverbaar in het wit of zwart. Kies zelf welke kleur je het mooist vindt. Een combinatie is ook mogelijk.

Risicoanlyse inbegrepen

Kies je voor een alarmsysteem van Nobel Installaties, dan krijg je voor de installatie een gratis professionele risicoanalyse. Bij het maken van een risicoanalyse kijken we naar de inbraakgevoellige plekken van een woning, wat er beveiligd moet worden en op welke manier dit het beste kan worden gedaan. Op basis van deze risicoanalyse wordt een alarmsysteem op maat voor jou ontworpen en geïnstalleerd.

Beveilig je woning met verschillende detectoren

Onze alarmsystemen kunnen met veel verschillende detectoren worden uitgerust. Bij een vrijblijvende risicoanalyse bekijken onze adviseurs welke detectoren er nodig zijn in jouw woning voor een optimale beveiliging.

Bewegingsmelders (PIR)

De bewegingsmelder (PIR) wordt geactiveerd bij een verdachte beweging in de woning. Hiervoor gebruikt de bewegingsmelder verschillende technologieën.

Bewegingsmelders met camera (foto PIR)

Een speciale bewegingsmelder (PIR) is de bewegingsmelder met een ingebouwde camera (foto PIR). Bij een verdachte beweging in de woning zal deze bewegingsmelder worden geactiveerd en zal deze daarbij een aantal foto's maken, die worden doorgestuurd naar jouw telefoon.

Magneetcontacten

Een magneetcontact wordt geplaatst bij een raam, deur, garadeur of poort. Het magneetcontact bestaat uit een contact en een losse magneet. Als deze uit elkaar worden getrokken, bijvoorbeeld bij het openen van een deur, zal het magneetcontact worden geactiveerd.

Glasbreukmelders

De glasbreukmelder is uitgerust met een microfoon die luistert naar het geluid van glas dat wordt gebroken. Als een inbreker het glas probeert te breken, dan zal de glasbreukmelder worden geactiveerd.

Rookmelders en koolmonoxidesensor

Een rookmelder wordt geactiveerd door rook dat wordt veroorzaakt door brand. Een koolmonoxidesensor wordt geactiveerd wanneer er een te hoge hoeveelheid koolmonoxide wordt getecteerd. Beide melders zijn aan te sluiten op het alarmsysteem, waardoor er een completere beveiliging ontstaat.

Beveiligingscamera's

Breid je alarmsysteem uit met haarscherpe beveiligingscamera's. De beveiligingscamera's worden verbonden met een centrale recorder, waar de beelden 24/7 op worden opgenomen. Bij een alarmmelding kan je zelf of een meldkamercentralist direct meekijken.

Gemakkelijk te bedienen

Het alarmsysteem is gemakkelijk te bedienen via het codebediendeel. Er zijn verschillende soorten codebediendelen beschikbaar, waarvan je zelf mag kiezen welke je het mooist vindt.

Het alarmsysteem kan in- en uitgeschakeld worden via het codebediendeel door middel van een persoonlijke pincode. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een tag of pasje, die voor het codebediendeel gehouden kan worden. Zo hoef je geen code meer te onthouden. Ieder gezinslid kan een eigen tag of pasje gebruiken.

Als laatste is het mogelijk om het alarmsysteem volledig te bedienen via een mobiele app.

Hoe worden inbrekers verjaagd?

Sirene

Bij een alarm zal het alarmsysteem de sirene activeren. Een sirene produceert een hoog hard geluid waarmee inbrekers worden verjaagd. Je kunt kiezen voor een binnensirene of een buitensirene, of allebei.

Flitser

Bij een alarm zal het alarmsysteem de flitser activeren. Een flitser geeft lichtsignalen, zodat je zelf, de politie, of een voorbijganger kan zien dat het alarm afgaat.

Beveiliging tegen brand

Op onze alarmsystemen kunnen kwalitatieve draadloze of bedrade rookmelders worden aangesloten.

Deze rookmelders worden geactiveerd bij het detecteren van rook en/of hitte. Zo ben je 24/7 beschermd tegen brand.

Naast rookmelders is het ook mogelijk om koolmonoxidemelders te installeren op het alarmsysteem. Deze plaats je bijvoorbeeld bij de CV-ketel.

Noodknop voor elke situatie

Een noodknop kan voor verschillende situaties worden gebruikt. Denk aan een noodknop voor kwetsbaren, die altijd de mogelijkheid moeten hebben om hulp te roepen. Of een noodknop naast je bed, die je kan indrukken als je vreemde geluiden in of rondom je woning hoort. Wij kunnen meerdere noodknoppen leveren en programmeren in verschillende standen. Een noodknop wordt draadloos geleverd, dus deze kan los worden meegedragen of worden gemonteerd ergens in de woning.

Bedien je verlichting

Ons alarmsysteem heeft verschillende automatiseringsmogelijkheden.

Zo is het mogelijk om met het alarmsysteem stopcontacten en verlichting te schakelen vanuit dezelfde app.

Maak automatische schakelingen, zoals het uitschakelen van je verlichting bij het verlaten van je woning.

Het alarmsysteem is ook koppelbaar met een KNX- domotica systeem. Wij ontwerpen, installeren en programmeren ook domotica systemen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We bespreken ze graag met je.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze alarmsystemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze alarmsystemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

VEB Gecertificeerd

Al jaren zijn wij met trots een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf. Hiermee voldoen wij aan alle veiligheidsnormen en kunnen wij gecertificeerde alarmsystemen leveren.

slimline-satel-schuin

Particulier Alarmsysteem

Ben je geïnteresseerd in een alarmsysteem? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.