Nobel Installaties

Zakelijke Datanetwerken & Wi-Fi

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Betrouwbaar en snel

Zakelijk Computernetwerk & Wi-Fi

Haal het beste computernetwerk en de beste Wi-Fi installatie in huis. Verbindt je apparaten met een betrouwbaar en snel netwerk, zowel bekabeld als draadloos. Nooit meer haperende verbindingen of wegvallend signaal. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

Supersnelle en betrouwbare verbindingen

Geschikt voor kleine tot zeer grote panden en aantal gebruikers

Alles vanuit één omgeving beheren, updaten en monitoren

Cloud Management voor oneindig veel netwerkapparaten

Op afstand hulp & beheer door ons mogelijk

Kiezen voor betrouwbaarheid

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet. Zeker niet in een professionele bedrijfsomgeving. Een snel en betrouwbaar computernetwerk & Wi-Fi installatie is essentieel.

Onze netwerken bestaan alleen uit bekabeling en apparatuur van zeer hoge kwaliteit. Al sinds de oprichting van Nobel Installaties maken wij computernetwerken voor kleine tot zeer grote bedrijven. Duizenden netwerkaansluitingen in één project zijn ons niet gek. We hebben dus inmiddels veel kennis opgebouwd en kunnen je daarom goed adviseren.

Kwalitatieve bekabeling

Wij werken altijd met kwalitatieve en snelle bekabeling. Na de installatie testen we de kabels en aansluitingen met onze professionele testapparatuur.

Snelle router

Op basis van een analyse vooraf wordt er gekeken naar de benodigde capaciteit en snelheid. Op basis van deze analyse wordt de beste router gekozen.

Snelle switches

Switches zijn er in allerlei soorten en maten. Van weinig tot veel aansluitingen, met of zonder PoE en verschillende capaciteiten. Op basis van een analyse vooraf kiezen wij de beste switches.

Snelle Wi-Fi 6 & 7 (Access Points)

Steeds meer apparaten werken tegenwoordig op Wi-Fi. Daarnaast willen steeds meer personeelsleden en bezoekers gebruik maken van Wi-Fi. Wij leveren snelle en betrouwbare Wi-Fi apparatuur voor jouw bedrijf.

Nog snellere glasvezel

Onze apparatuur kan uiteraard worden aangesloten op een glasvezelverbinding. Hierdoor zijn de hoogste snelheden haalbaar.

Beheer in de cloud

Alle netwerkapparatuur, Wi-Fi apparatuur, clients en verbindingen zijn te beheren en te monitoren in de cloudomgeving. Licentievrij. Beheer waar je ook bent je netwerk.

Meerdere bedrijfslocaties?

Dankzij de Cloud Management is het mogelijk om het complete netwerk te beheren via je browser.

Heb je meerdere bedrijfslocaties? Geen probleem. Via hetzelfde account kan je meerdere netwerken beheren, alles vanuit je browser.

Geen zin of capaciteit om het netwerk zelf te beheren? Nobel Installaties kan ook het beheer voor je doen. Bij netwerkproblemen wordt je direct geholpen en kijken we waar het probleem zit. Ook zorgen we voor regelmatige updates.

Extra mogelijkheden

Gastennetwerk

Steeds vaker vragen gasten om een WiFi-verbinding als ze bij je op bezoek zijn. Met onze netwerksystemen bedien je de gast met een stabiele en snelle WiFi-verbinding, zonder dat zij toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk en de gevoelige informatie die daarop staat.

Meerdere netwerken

Het is mogelijk om met één fysiek computernetwerk meerdere netwerken op te bouwen, die digitaal van elkaar gescheiden zijn. Zo heeft iedere afdeling of bedrijf zijn eigen computernetwerk en Wi-Fi netwerk.

Remote werken

Met onze netwerksystemen heb je de mogelijkheid om via een veilige VPN-verbinding een verbinding op te bouwen met je bedrijf en waar dan ook ter wereld te werken. Al je bestanden en software op elk scherm, waar je ook bent.

Straalverbinding

Wanneer je bedrijf uit twee panden bestaat, maar er geen bekabelde verbinding mogelijk is, dan kan een straalverbinding een goede uitkomst zijn. Wij leveren snelle en betrouwbare straalverbindingen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We bespreken ze graag met je.

Ontdek de mogelijkheden van Wi-Fi in de openlucht

Wi-Fi nodig op een groot terrein? Zoals op een camping, opslagterrein of werkplaats? Wij leveren snelle en betrouwbare Wi-Fi apparatuur die geschikt zijn voor in de openlucht, volledig waterdicht.

Onze Wi-Fi apparatuur voor buiten is volledig waterdicht en heeft een bereik van maximaal 140m2. De apparatuur kan zowel op een wand, paal of plafond worden geïnstalleerd.

De buitenapparatuur is volledig te integreren met de binnenapparatuur, waardoor alles gemakkelijk via één omgeving is te beheren.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze computernetwerken & Wi-Fi installaties, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze computernetwerken & Wi-Fi installaties hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Zakelijk Computernetwerk & Wi-Fi

Ben je geïnteresseerd in een zakelijk computernetwerk en/of Wi-Fi installatie? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.