Nobel Installaties

Familiebedrijf sinds 1993

VEB Erkend

24/7 Full Service installatiebedrijf

Klasse 1 t/m 4 Gecertificeerd

Zakelijk Alarmsysteem

Bescherm je bedrijfspand, werknemers en inboedel tegen inbrekers en overvallers met een gecertificeerd alarmsysteem. Schrik inbrekers af en detecteer razendsnel een inbraak. Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

24/7 beveiligd tegen inbraak & overval

Gecertificeerd alarm klasse 1 t/m 4

Bedraad, draadloos of hybride

Bediening & monitoring via mobiele app

24/7 meldkamer naar eigen keuze

Kiezen voor zekerheid

Met onze alarmsystemen ben je verzekerd van een kwalitatief systeem dat jouw pand, werknemers en inboedel 24/7 beveiligd tegen inbrekers en overvallers.

Bij een inbraak- of overvalmelding zal het alarmsysteem de meldkamer en alle mobiele app gebruikers direct alarmeren. Dit zal het systeem doen via een bekabelde internetverbinding, Wi-Fi en/of 4G-verbinding. Zo ben je ervan verzekerd dat de melding altijd bij de juiste personen terechtkomt en dat er snel actie zal worden ondernomen, zoals het inschakelen van de politie.

Noodaccu

Het alarmsysteem is voorzien van een noodaccu, zodat bij stroomuitval het systeem nog gewoon blijft werken.

Ethernet

Het alarmsysteem heeft een bekabelde internetaansluiting (ethernet).

Wi-Fi

Het alarmsysteem heeft een optie voor een Wi-Fi verbinding.

4G

Naast een ethernet en/of Wi-Fi verbinding kan het alarmsysteem ook verbonden worden met het 4G-netwerk.

Cameraverificatie

Het alarmsysteem kan worden uitgerust met speciale bewegingsmelders met camera (foto PIR) of beveiligingscamera's.

Wit of zwart, of beide

Het alarmsysteem is leverbaar in het wit of zwart. Kies zelf welke kleur je het mooist vindt. Een combinatie is ook mogelijk.

Risicoanlyse inbegrepen

Kies je voor een alarmsysteem van Nobel Installaties, dan krijg je voor de installatie een gratis professionele risicoanalyse. Op basis van deze risicoanalyse wordt een alarmsysteem op maat voor jou ontworpen en geïnstalleerd.

Beveilig je bedrijf met verschillende detectoren

Onze alarmsystemen kunnen met veel verschillende detectoren worden uitgerust.

Bewegingsmelders (PIR)

De bewegingsmelder (PIR) wordt geactiveerd bij een verdachte beweging in het pand. Hiervoor gebruikt de bewegingsmelder verschillende technologiën. Voor hogere risicoklassen is een anti-mask bewegingsmelder mogelijk, waarbij het afplakken van de melder of een doos ervoor plaatsen geen probleem meer is.

Bewegingsmelders met camera (foto PIR)

Een speciale bewegingsmelder (PIR) is de bewegingsmelder met een ingebouwde camera (foto PIR). Bij een verdachte beweging in het pand zal deze bewegingsmelder worden geactiveerd en zal deze daarbij een aantal foto's maken, die worden doorgestuurd naar de eindgebruiker. Zo heb je altijd zicht op wat er gebeurd in je pand.

Magneetcontacten

Een magneetcontact wordt geplaatst bij een raam, deur, garadeur of poort. Het magneetcontact bestaat uit een contact en een losse magneet. Als deze uit elkaar worden getrokken, bijvoorbeeld bij het openen van een deur, zal het magneetcontact worden geactiveerd.

Glasbreukmelders

De glasbreukmelder is uitgerust met een microfoon die luistert naar het geluid van glas dat wordt gebroken. Als een inbreker het glas probeert te breken, dan zal de glasbreukmelder worden geactiveerd.

Rookmelders en koolmonoxidesensor

Een rookmelder wordt geactiveerd door rook dat wordt veroorzaakt door brand. Een koolmonoxidesensor wordt geactiveerd wanneer er een te hoge hoeveelheid koolmonoxide wordt getecteerd. Beide melders zijn aan te sluiten op het alarmsysteem, waardoor er een completere beveiliging ontstaat.

Beveiligingscamera's

Breidt je alarmsysteem uit met haarscherpe beveiligingscamera's. De beveiligingscamera's worden verbonden met een centrale recorder, waar de beelden 24/7 op worden opgenomen. Bij een alarmmelding kan je zelf of een meldkamercentralist direct meekijken.

Hoe worden inbrekers verjaagd?

Sirene

Bij een alarm zal het alarmsysteem de sirene activeren. Een sirene produceert een hoog hard geluid waarmee inbrekers worden verjaagd.

Flitser

Bij een alarm zal het alarmsysteem de flitser activeren. Een flitser geeft lichtsignalen, zodat de politie, beveiliger of een voorbijganger kan zien dat het alarm afgaat.

Rookmachine

In speciale situaties is het handig als bij een alarm de ruimte wordt gevuld met rook. Met speciale rookmachines zullen inbrekers binnen een aantal seconden niet meer zien waar ze lopen.

Automatisering

Onze alarmsystemen hebben verschillende automatiseringsmogelijkheden.

Denk aan het automatisch uitschakelen van verlichting bij het inschakelen van het alarmsysteem. Of het verlagen van de verwarming als er al langere tijd niemand aanwezig is.

Ook het koppelen van andere systemen is mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld het integreren en koppelen van een KNX systeem.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We bespreken ze graag met je.

Breid je alarmsysteem uit met toegangsverlening

Het is mogelijk om kaartlezers te plaatsen bij deuren en poorten, zodat via het alarmsysteem toegang kan worden verleend tot verschillende gebieden en ruimtes.

Aan elke gebruiker van het alarmsysteem kan een 'tag' (of 'druppel') worden gekoppeld, waarin een unieke code zit opgeslagen.

Met deze tag kan de gebruiker de deur openen, waarna het slot na een aantal seconden automatisch weer dichtvalt.

Met dezelfde tag kan ook het alarmsystseem worden in- of uitgeschakeld. Een ideale combinatie.

Als beheerder van het pand kan je zelf toewijzen welke gebruiker toegang heeft tot welke gebieden en ruimtes. Dit kan op elk gewenst moment worden gewijzigd via speciale software.

De mogelijkheden bij Nobel Installaties

Onderhoudsservice

Wij bieden speciale onderhoudscontracten aan voor onze alarmsystemen, waarbij er periodiek een servicemonteur langskomt om het systeem te controleren en te onderhouden.

24/7 Storingsdienst

Onze alarmsystemen hebben weinig storingen, maar als het dan toch een keer gebeurd, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen.

VEB Gecertificeerd

Al jaren zijn wij met trots een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf. Hiermee voldoen wij aan alle veiligheidsnormen en kunnen wij gecertificeerde alarmsystemen leveren.

slimline-satel-schuin

Zakelijk Alarmsysteem

Ben je geïnteresseerd in een zakelijk alarmsysteem? Of heb je nog vragen of vrijblijvend advies nodig? Wij staan klaar om je te helpen!

Inclusief installatie

Pakket Plus aanvragen

€1.599

€1.321,49 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Premium aanvragen

€2.199

€1.817,36 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.

Inclusief installatie

Pakket Basis aanvragen

€1.399

€1.156,20 exclusief BTW

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen direct contact met je op voor het inplannen van de installatie.