Inbraakbeveiliging

Veiligheid voor uw dierbaren.

Bescherm uw belangrijkste personen en bezittingen. Door een inbraakbeveiligingssysteem (alarmsysteem) schrikt u ongewenste personen af en kunt u snel ingrijpen bij een inbraak.

24/7 Beveiliging

Onze inbraakbeveiligingssystemen werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Meldkamer

Al onze inbraakbeveiligingssystemen kunnen worden gekoppeld aan een 24/7 meldkamer. Zij komen in actie bij een alarmmelding.

Mobiele app

Met onze apps kunt u waar dan ook ter wereld uw alarmsysteem bedienen en krijgt u een melding bij een inbraakalarm.

Een complete beveiliging voor uw huis.

Onze alarmsystemen beveiligen uw hele woning van A tot Z. Door jarenlange ervaring weten wij wat nodig is om uw huis te beveiligen. Onze systemen kunnen op aanvraag VEB gecertificeerd worden.

Bewegingsmelders

Met onze bewegingsmelders kan er niemand meer ongezien in uw woning rondlopen. Bij een kleine beweging zal het systeem al het alarm laten afgaan. Heeft u huisdieren? Geen probleem. Wij hebben speciale diervriendelijke bewegingsmelders.

Magneetcontacten

Een magneetcontact detecteert een open- of dichtgaande deur. Wanneer het systeem dit detecteert zal het alarm afgaan.

Glasbreukmelders

Een glasbreukmelder detecteert een raam dat kapot geslagen wordt. Wanneer dit gebeurd zal het alarm afgaan.

Rookmelders

Op onze systemen kunnen ook rookmelders worden aangesloten. Wanneer er rook wordt gedetecteerd zal het systeem een speciaal brandalarm laten afgaan (ook bij een niet ingeschakeld systeem). Hiermee worden alle inwonenden in huis gewaarschuwd.

Een inbraak is snel bij u bekend.

Wanneer er een alarm is in uw woning wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte zijn. Alle systemen zijn uitgerust met een mobiele app verbinding, zodat u altijd zelf via een berichtje (notificatie) op de hoogte wordt gesteld. Daarnaast is het ook mogelijk om via een sms of spraakbericht te worden geïnformeerd door uw alarmsysteem.

Al onze systemen kunnen ook worden aangemeld bij een meldkamer, die 24/7 voor u klaar staat en meteen in actie komt bij een melding.

Voor hoge risico klassen beveiligingen kunnen wij ook een ‘dual path’ verbinding aanleggen. Wanneer uw systeem dan bijvoorbeeld geen verbinding meer heeft met internet via de kabel, dan schakelt het systeem automatisch over op de GPRS verbinding om via het landelijke telefoonnetwerk uw melding alsnog te versturen. Zo weet u zeker dat er altijd een melding wordt verstuurd bij een inbraak of een andere ongewenste activiteit.

Wat krijgt u nog meer bij ons alarmsysteem?

5 jaar garantie op de gehele installatie.

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit krijgt u van ons 5 jaar garantie op het systeem. In een standaard situatie heeft u 2 jaar garantie.

24/7 Storingsdienst bij servicecontract.

Het is bij ons mogelijk om 24/7 storingsdienst aan te vragen.

Onderhoudscontract op het systeem.

Het is bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw alarmsysteem. Hiervoor krijgt u een periodieke controle (minimaal 1 keer per jaar) op uw systeem.

Alarm geschikt voor elke risico klasse.

Wij leveren installaties voor zowel lage als hoge risicoklassen. Voor elke beveiligingsinstallatie maken we een analyse van de risicoklasse en een plan van aanpak. Dit is geheel volgens de richtlijnen van de verbeterde risicoklasse indeling VRKI 2.0.

Alarm geschikt voor KNX koppeling.

Het meerendeel van onze alarmsystemen zijn te koppelen aan een KNX domotica systeem. Bij een gewenste totaaloplossing met een KNX domotica systeem is het belangrijk om dit vooraf bij ons aan te geven. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een nieuw KNX domotica systeem. Dit systeem kunnen wij dan meteen integreren met uw alarmsysteem.