Netwerk & Wi-Fi

De beste Wi-Fi voor bij u thuis.

Geen haperende YouTube videos, vastlopende online vergaderingen en trage downloads meer.

Ultra snelle Wi-Fi

Onze Wi-Fi schotels bezitten de nieuwste technologie die ervoor zorgen dat u de snelste Wi-Fi kan ontvangen.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze netwerkkabels en netwerkapparatuur zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit voorkomt vreemde storingen en het wegvallen van het signaal.

Onafhankelijk

De Wi-Fi van de standaard router van uw provider is meestal niet voldoende. Bij het plaatsen van onze Wi-Fi schotels bent u niet meer afhankelijk van de Wi-Fi van deze router.

Uitstekende Wi-Fi door heel het huis.

Onze Wi-Fi schotels zijn razendsnel (tot wel 1733 Mbps) en hebben een groot bereik. Door dit te combineren met kwalitatieve kabels, apparatuur en installatie wordt er een betrouwbare en snelle verbinding gecreëerd.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Het controleren van uw internetsnelheid.

Wij controleren wat de snelheid is van uw internetabonnement en wat u ook daadwerkelijk binnenkrijgt. Daarna kijken we wat de problemen zijn die u ervaart en maken we een plan van aanpak.

Stap 2: Het controleren & aanleggen van de kabels.

Wanneer we de plan van aanpak hebben gemaakt gaan we aan de slag met de internetkabels. Wij controleren wat u al heeft aan kabels en bekijken of deze van voldoende kwaliteit zijn. Mochten er nieuwe kabels moeten worden getrokken dan doen wij dit uiteraard met de beste producten.

Stap 3: Het plaatsen van de nieuwe schotels (access points).

Als de kabels zijn geplaatst en afgemonteerd beginnen wij met het plaatsen van de Wi-Fi schotels (access points). Als de schotels geïnstalleerd zijn sluiten wij ze aan op de router en stellen we ze af op de juiste instellingen.

Stap 4: Testen.

Wanneer het nieuwe Wi-Fi systeem is geïnstalleerd en geprogrammeerd is het tijd om de verbinding te testen. Wij zullen meerdere metingen doen door heel het huis om er zeker van te zijn dat de Wi-Fi overal goed werkt.

Netwerkbekabeling.

Hoewel de techniek achter Wi-Fi steeds beter wordt, is het soms verstandig om netwerkaansluitingen aan te leggen in uw woning. Zo zijn er nog steeds apparaten die geen Wi-Fi aan boord hebben en dus via een kabel moeten worden aangesloten. Daarnaast zijn er via een netwerkkabel nog hogere snelheden te behalen dan via een Wi-Fi verbinding.

Nobel Installaties heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het aanleggen van computernetwerken en wij hebben inmiddels al tienduizenden aansluitingen gemaakt, particulier en zakelijk. Wij werken aansluitend met de beste kabels en aansluitingen en testen onze netwerken uitvoerig (met een Fluke Netwerk Kabeltester).

Naast het aanleggen van netwerkbekabeling installeren wij ook vaak coaxkabels voor televisiesignaal. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Zorgeloos streamen met de beste Wi-Fi.