Zakelijk | Camerabeveiliging

Camerabeveiliging.

Houd alles in de gaten.

24/7 Controle & opname

Door alle camera's aan te sluiten op een centrale recorder is het mogelijk om beelden 24/7 op te nemen en te monitoren.

Speciale toepassingen

Onze camerasystemen kunnen naast live weergave en opname ook gebruikt worden voor kentekenregistratie, gezichtsherkenning en als warmtemeters.

4.5K Beeldkwaliteit

Onze camera's kunnen tot wel 4.5K opnemen, dat is 12MP. Hiermee is het mogelijk om de kleinste details vast te leggen.

Uitmuntende kwaliteit.

Altijd het beste beeld voor uw situatie.

Nobel Installaties gebruikt altijd de nieuwste camera's met de beste sensoren die geschikt zijn voor uw situatie. Daarnaast maken we altijd eerst een concrete plan van aanpak. Zo voorkomen we verkeerd lichtinval en zorgen we ervoor dat we ook daadwerkelijk opnemen wat we willen zien.

71XX-Dome-01.png.thumb.1280.1280
Nachtzicht als een uil.

Perfect beeld in de nachtelijke uurtjes.

De meeste inbraken vinden 's nachts plaats. Het is daarom van groot belang dat de camera's niet alleen overdag goede beelden presenteren, maar ook 's nachts. Zo leveren wij camera's met infrarood die tot wel 50 meter in het donker goed beeld geven. Het is echter ook mogelijk om speciale camera's in te zetten die in het donker kleurenbeeld geven, zoals in het filmpje hieronder is te zien.

kentekenregistratie
Speciale toepassingen.

Kentekenregistratie.

Onze camerasystemen worden steeds slimmer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kentekens te registreren. Wanneer een geregistreerde auto voor de slagboom staat dan zal het camerasysteem de slagboom openen. Het systeem kijkt hiervoor in een centrale database waarin de kentekens staan opgeslagen.

Het is echter ook mogelijk om alle passerende kentekens te registreren, zodat u een overzicht heeft van alle auto's die op uw terrein zijn geweest.

Personenteller en warmtecamera.

Naast kentekenregistratie is er nog veel meer mogelijk met onze camerasystemen. Denk bijvoorbeeld aan het tellen van alle passerende mensen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een ruimte waar een maximaal aantal bezoekers is toegestaan.

Ook is het mogelijk om de warmte van personen te meten, ideaal voor de COVID-19-pandemie. Wanneer de thermische camera een te hoge temperatuur meet dan zal deze een alarm/signaal afgeven.

92643003_642491589644411_1124766374778896384_o
Beschikbaar voor iOS & Android.

De mobiele app voor uw camerasysteem.